Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarFör boendeKontakt
Frågor och svar om kontakt med Nabo
Frågor och svar om kontakt med Nabo

Vanliga frågor och svar om hur man kontaktar Nabo.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Var hittar jag kontaktuppgifter och telefonnummer till Nabo?

Du hittar enklast rätt kontaktuppgifter för ditt ärende på vår kontaktsida.

Var finns journummer för fastighetsskötsel?

Beroende på om ärendet för fastighetsskötsel är akut eller icke-akut behöver du ringa två olika nummer. Du hittar telefonnummer och jourens öppettider på vår sida för Felanmälan.

Hur kommer jag i kontakt med vår ansvariga ekonom?

Som kund hittar du kontaktuppgifter till er ansvariga ekonom genom att logga in i portalen. Under fliken Kontakt kan ni både ringa och lägga ett ärende.

Vad är telefonnumret till Nabos juristjour?

Nabos jurister finns tillgängliga för kostnadsfri rådgivning på telefonnummer 010-288 0035 måndag till fredag kl 9.00 till 11.00 Den kostnadsfria vägledningen består av ett samtal på 10 minuter.

Har du ett längre ärende och behöver vidare handläggning har vi ett helt team av jurister som gärna hjälper dig. I så fall kan du enkelt fylla i kontaktformuläret på vår juridiksida eller du som Nabokund direkt i portalen.

Vem bör jag kontakta angående störande grannar?

Om ni i er förening har en störningsjour för klagomål på grannar som höga ljud, bråk, etc. så hittar ni vanligtvis telefonnumret i trappuppgången. Har ni andra klagomål kan ni även vända er direkt till styrelsen. Om klagomålet är allvarligt och ni misstänker fara för liv hänvisar vi er till polisens telefonnummer 112.

Fick du svar på din fråga?