Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarOm Nabos tjänster
Frågor och svar om Nabos juridiska tjänster
Frågor och svar om Nabos juridiska tjänster

Vanliga frågor och svar om hur Nabo kan hjälpa styrelser och boende med juridiska frågor.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vilka juridiska tjänster kan Nabo hjälpa oss med i föreningen?

Nabos jurister är specialiserade på bostadsrättsföreningar och kan hjälpa till med flera olika typer av juridiska ärenden, både för att minska risken att en tvist uppstår och för att hantera dem som har uppstått. Du kan läsa mer på vår huvudsida för juridik.

Vilka juridiska frågor kan Nabo hjälpa boende med?

Har du som medlem i en Nabo-förening frågor kring samboavtal, bodelning eller testamente? I vårt samarbete med Lexly får du tillgång till jurister med specialkunskaper inom familjerätt, köprätt och avtalsrätt. Allt till ett förmånligt pris och en första kostnadsfri vägledning.

Kan jag få prata med en jurist gratis?

Har du frågor gällande entreprenadrätt, föreningsrätt, störande medlemmar, lokalhyresgäster eller andra frågor av juridisk karaktär? Behöver du ett snabbt svar eller vägledning? Ring Nabos juristjour måndag till fredag klockan 09:00-11:00 och få svar på dina frågor helt kostnadsfritt!

Den kostnadsfria vägledningen består av ett samtal på 10 minuter. Har du ett längre ärende och behöver vidare handläggning har vi ett helt team av fastighetsjurister som gärna hjälper dig.

Fick du svar på din fråga?