Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarFör boendePortalen, inloggning och kontakt
Frågor och svar om portalen, inloggning och kontakt
Frågor och svar om portalen, inloggning och kontakt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur loggar jag in i portalen?

Du går till Nabos portal, skriver in ditt personnummer och legitimerar dig med bankID. Då kommer du direkt in på din sida och där finns all information om din bostad. Om du inte har bankID kan du logga in med ett användarnamn och lösenord som du kan få av styrelsen.

Hur loggar jag ut från portalen?

Om du är inne i portalen loggar du ut genom att klicka på Logga ut under ditt namn högst upp till vänster.

Hur loggar jag in i portalen utan BankID?

Om du vill logga in i portalen utan BankID så får du kontakta styrelsen i din förening. Då skapar de ett lösenord till dig som du kan använda för inloggning.

Hur ställer jag frågor till förvaltaren?

Om du går in på portalen och fliken Ärenden så kan du skriva alla dina frågor till din förvaltare på Nabo. Din förvaltare är förvald vid ärendehantering i portalen, så det är bara att börja skriva ditt meddelande. Om du har ett mycket brådskande eller akut ärende kan du även ringa din förvaltare. Då hittar du telefonnumret i portalen

Hur kommer jag i kontakt med styrelsen?

Om du går in i portalen under Ärenden så kan du ställa en fråga direkt till styrelsen. Vid ärendehantering är förvaltare förvalt, så du behöver ändra till styrelse.

Jag sitter i styrelsen och vill byta från medlemssidan till styrelsesidan. Hur gör jag?

Under Nabo-loggan i portalen står ditt namn, och bredvid den finns en liten pil. Om du trycker på den så kan du växla roll och kommer in på styrelsesidan.

Hur ändrar jag mina kontaktuppgifter?

När du är inloggad i portalen kan du ändra alla dina kontaktuppgifter på den lilla pilen bredvid ditt namn under Nabo-loggan. Där väljer du inställningar och kontaktuppgifter. Här kan du ändra mailadress och även C/O-adress, samt telefonnummer.

Hur hittar jag information om min lägenhet i portalen?

I portalen under fliken din lägenhet/lokal ser du allt som rör din lägenhet, andelstal, årsavgift m.m.

Fick du svar på din fråga?